Almahor Lab



Designed by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Izrada internetskih stranica

Internetske stranice su jedan od osnovnih proizvoda svake veće ili manje IT firme koja se bavi razvojem za web. Internetske stranice su danas jednako tako važne kao i telefon ili telefax.

Ova djelatnost danas je pojavljuje po različitim frazama: izrada internetskih stranica, izrada web stranica, web izrada, web dizajn i sl. i dok jezičari utvrđuju koji je od naziva najprimjereniji, recimo da se radi o jednoj te istoj stvari.

Kako na to gledamo u Almahor Studiju. Ovdje je približni opis nekoliko naših kategorija.



Web Presence Ispis E-mail

Izrada internetskih stranica ovakvog profila pogoduju manje zahtjevnim klijentima.

Prema opsegu ovakve stranice nisu opsežne i ne nude više od najosnovnijih informacija. Tvrtke s ustaljenim poslovanjem i premalo izvora za razvoj novih sadržaja nemaju potrebu redovito osvježavati sadržaj.

Više...
 
Web Standard

Internetske stranice iz oprograma Web Standard su druga dimenzija prisutnosti na internetu. Ove stranice su za korisnike koji imaju ozbiljnije planove s internetom. Struktura internetskih stranica je bazirana na dinamičkom sadržaju pohranjenom u bazu podataka, te upravljanju dijelovima sadržaja na razini korisnika ili administratora.

Više...
 
Web CMS

Web Live je jedan od naših paketa koji djelomično objedinjuje prva dva. Financijski je isplativ, dok istovremeno koristi sve dobre pogodnosti. Razlog za to leži u trendu korištenja modernih besplatnih CMS (Content Management System) sustava koji se mogu koristiti pod određenim uvjetima uređenih licencom (GPL - General Public License).

Više...