Almahor LabDesigned by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Internet marketing Ispis E-mail
Index članka
Internet marketing
Zaposlenik s 24-satnim radnim vremenom
Što je još dobro znati?

U Almahor Studiju dužnu pažnju posvećujemo marketingu kao sastavnom dijelu razvoja internetskih stranica za klijente. Nastojimo dati ispravne savjete i smjernice za bolju dostupnost informacija, a time i samu učinkovitost i dostupnost stranica ciljnim skupinama vaših posjetitelja. U nastavku ovog teksta, ako želite, možete saznati nešto više o principima o kojima biste mogli povesti računa.

Ukoliko ne želite gubiti vrijeme, zatražite savjet ili povežite s nama osobu koja je u vašoj organizaciji zadužena za internetske aktivnosti.

Imamo internetske stranice - je li to marketing?

Postoje oprečna mišljenja o internetskom marketingu kao dobroj besplatnoj prilici za promidžbu svoje tvrtke, proizvoda, usluga i aktivnosti. Pojam internetskog marketinga je vrlo rastezljiv. Njegovi troškovi se zaista kreću od gotovo besplatnog do vrlo skupog. Efekti ovakvog marketinga su proporcionalni samim troškovima.

Mnogi se odlučuju za pronalaženje optimalne strategije koja je sama po sebi logična kao i u svakom drugom poslovanju - postizanje maksimalnog učinka uz najmanji trošak.

Zbog specifičnosti interneta kao medija postoji više čimbenika koji određuju pristup ovoj strategiji. Već pri samom promišljanju o izradi internetskih stranica dobro je imati zacrtane ciljeve i efekte koje želimo postići. To će odrediti početni smjer razvoja, metodologiju samog pristupa marketingu te resurse koji će zbog toga biti planirani i stavljeni u funkciju.

Uz specifične zahtjeve svakog klijenta za razvoj vlastitih marketinških alata, značajan učinak se može postići korištenjem javno dostupnih resursa i stavljanjem dostupnih "know-how" znanja u funkciju. Vaše internetske stranice biste mogli zvati marketingom vaše organizacije. Pitanje je: rade li one svoj marketinški posao?