Almahor LabDesigned by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Almahor - internet studio Ispis E-mail
Index članka
Almahor - internet studio
Komparativne prednosti

Almahor Studio

© Lilya | Dreamstime.comAlmahor Studio svoju djelatnost zasniva na proizvodima i uslugama koje su vezane uz internet kao medij. Poslujemo od 2005. godine s klasičnim, u IT industriji prepoznatljivim, "geekovskim" početkom: puno entuzijazma, pregršt ideja, nezasitno tržište i jedno polovno računalo u dnevnoj sobi. Kako su poslovni planovi počeli puštati korijenje, u prvoj godini nastala firma s dobrim temeljem za daljnji razvoj.

Almahor je jezgro koje se razvija slijedeći istovremeno vlastite poslovne zamisli i neminovni razvoj internetskih tehnologija, marketinških metoda i zahtjeva tržišta. Kroz takav razvoj danas je Almahor oblikovan kao internetski studio s nekoliko izrazitih specijalnosti, dok u djelatnosti ne prezamo od projekata koji na bilo koji način koketiraju s kreativnim izražajem, grafičkim dizajnom ili elementarnim zahtjevima modernog marketinga.

Na našim stranicama nudimo osvrt na područja kojema se bavimo. U konceptu poslovanja (često ga pronalazimo pod pojmovima filozofija, misija ili vizija), sva područja djelatnosti protkana su stručnim znanjem, poznavanjem razvojnih alata i tehnologija te marketinških modela, ali i posebno usmjerenim odnosima prema klijentima i rješenjima koja oni traže. Razumijevanje poslovnih poduhvata klijenata pretpostavljamo kao ključnu točku s koje možemo krenuti u daljnji razvoj bilo koje ideje.