Almahor LabDesigned by:
SiteGround web hosting Joomla Templates

Programiranje
HTML, PHP, SQL, ASP, Javascript... Ispis E-mail

Mnogo je skriptnih jezika i drugih oblika strukturnih, sadržajnih ili vizualnih definicija danas prisutno u razvoju interneta. U Almahor Studiju nastojimo savladati optimalna znanja i vještine kako bismo uspješno ispunili složene zahtjeve. Često se radi o spoju različitih tehnologija za postizanje određenog rezutata ili povezivanje složenog koncepta.

U skladu s našim mogućnostima i potrebama PHP skriptni jezik je najzastupljeniji u većini naših projekata. Dodatni zahtjevi se popunjavaju s ostalim tehnologijama. Najintezivnija uporaba PHP-a je u Web Standard
paketu gdje se struktura stranica kodira od početka prema posebnim zahtjevima za upravjanje dinamičkim sadržajem.

Težnja za širinom znanja je korisna u slučajevima rekonstrukcije postojećih internetskih stranica ili u određenim prilagodbama u Web CMS paketu. Upravljanje brojnim funkcijama nemoguće je bez razumijevanja programske logike općenito. Naš programerski tim uspješno se nosi sa svim zadaćama u područjima u kojima smo jaki, bez obzira radi li se u CMS-u, upravljanju bazom podataka ili dinamičkom generiranju stranica, ulaznim obrascima, interakciji s korisnikom ili slično.